Telefon 019-2413200

Ryhmämenut

Menu 1. Raasepori menu paikallisilla raaka aineilla

Alkuruoka:

Männynkerkkä ja hiilillä pariloitua karitsanfile, savustettua peuranlihaa, sienicrèmeä, savustettua haukimoussea, siikatartar, juureslastuja ja mätiä

Pääruokavaihtoehdot:

Kuhafile, sienikroketti, kauden kasviksia ja karhunlaukkakastike

tai

Highland flanksteak Rejbölen Tilalta, speltottoa, kauden kasviksia ja yrttilientä

Jälkiruoka:

Tyrnimarja posset lakritsakakun kera

56 €

Menu 2.

Alkuruoka:

Maalaissalaatti johon tulee kananmunaa, pekonia, yrtticrèmeä, leipäkrutonkeja

Pääruoka:

Savustettu kananrintaa, balsamicokastikkeen ja paahdettujen juuresten kera

Jälkiruoka:

Omenapannacotta

32 €