Gruppmenyer
Gruppmenyerna är ämnade för grupper om minst 15 personer. Gruppen bör ha gemensamt menyval och menyn bör beställas minst en (1) vecka på förhand. Matallergier och slutliga antal personer meddelas senast två (2) dagar innan besöket. I meny nr. 2 kan gruppen på förhand välja mellan två varmrätter. Mat faktureras enligt på förhand meddelat personantal. Specialdieter tas alltid i beaktande.
Alternativ 1. Raseborgsmeny
- Strandsoppa med gäddfärs
- Kolgrillad nötrilette på ekologiskt kött, sauterade grönsaker med smak av granskott, kummin, lök och köttsky
- Hallon sorbet med kristalliserad choklad och kombuchasås
Pris: 47 €
Alternativ 2.
- Halstrad iskällarlax med dill- och gräddfilssås och primörsallad
- Forell med duschessepotatis smaksatt med pepparrot och Noilly Prat sås
- eller
- Ekogris från Skosjö Gård med skysås, palsternackspuré samt palsternacks crisp
- Grönt te pannacotta med jughurt crème och maränger
Pris: 42 €
Alternativ 3.
- Ostpaj med kallrökt lax och primörsallad
- Örtfyllt kycklingbröst med färsk tomatsås och grönsaker
- Choklad mousse med rostad vitchoklad
Pris: 36 €