Telefon 019-2413200

Kilpailun säännöt

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Restaurang GH FYREN, Pohjoinen Rantakatu 12, 10600 Raasepori

(myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 7.8.2019 klo 10:00 ja 7.9.2019 klo 23:59 välisenä aikana.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat
7.9.2019 klo 23:59 mennessä kommentoineet GH Fyren-sivulla 7.8.2019 julkaistua kuvapostausta.

5. Palkinto

Vastanneiden kesken arvotaan yksi kolmen lajin illallinen. Palkinto arvotaan maanantaina 9.9.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta arvonnasta kertovan postauksen kommenttikentässä sekä yksityisviestillä ja tarvittaessa GH Fyrenin Facebook-sivulla. Palkinnon voittajan tulee lähettää vahvistus yksityisviestillä (inbox) GH Fyrenin Facebook-sivun ylläpitäjälle.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin kilpailun osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Arvonnan järjestäjällä on oikeus sensuroida ja poistaa kilpailun osallistujien GH Fyren-Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia.

9. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.